ADVENT U BEČU 1 dan

ADVENT U BEČU 1 dan

Već od 195kn

ADVENT U GRAZU I SHOPPING

ADVENT U GRAZU I SHOPPING

Već od 130kn

ADVENT U BUDIMPEŠTI 1 DAN

ADVENT U BUDIMPEŠTI 1 DAN

Već od 195kn

ADVENT U GRAZU I SHOPPING

ADVENT U GRAZU I SHOPPING

Cijena:

Već od

180kn

Broj dana: 1
Tip putovanja: autobusom
Polazak: 10.12.2016.

POLASCI IZ BJELOVARA PO CIJENI 130 KN1. dan:  ZAGREB – GRAZ - ZAGREB

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502 - 506. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku razgled grada: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE – KATEDRALA I MAUZOLEJ. Poslije razgleda, odlazak do božićnog sajma ispred Gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju. Predlažemo posjet otoku-mostu na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu te odlazak do KUNSTHAUSA – futuristički građenog Muzeja suvremene umjetnosti. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za kupovinu i nabavu božićnih darova. Polazak za Zagreb u 18:00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima. (moguć polazak i iz Bjelovara bez doplate).

Raspoloživi datumi
Datum polaska Datum povratka Cijena
10.12.2016. 10.12.2016. 180 kn
17.12.2016. 17.12.2016. 180 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz visokoturističkim autobusom  prema programu putovanja
  • turističkog pratitelja tijekom puta
  • troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
  • Putno osiguranje

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, e Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je  83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska  manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

KALKULACIJA CIJENE

Kalkulacija cijene napravljena je dana 19.09.2016. godine prema tečaju 7,50 kuna za 1 euro. Zadržavamo pravo korekcije cijene ukoliko dođe do povećanja cijena pružatelja usluga za više od 5% u odnosu na cijene dostupne na dan izrade ponude, te u slučaju manjeg broja plativih osoba.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu Organizator putovanja sklopio je sa Uniqa osiguranjem d.d. Zagreb Policu osiguranja od odgovornosti organizatora paket aranžmana br.11-7002470158 i Policu osiguranja jamčevine turističkih paket aranžmana br: 45-7002470159.

Rezervacija putovanja

Sva polja su obavezna