ADVENT U BEČU 1 dan

ADVENT U BEČU 1 dan

Već od 220kn

ADVENT U GRAZU I SHOPPING

ADVENT U GRAZU I SHOPPING

Već od 130kn

ADVENT U BUDIMPEŠTI 1 DAN

ADVENT U BUDIMPEŠTI 1 DAN

Već od 215kn

ADVENT U BUDIMPEŠTI 1 DAN

ADVENT U BUDIMPEŠTI 1 DAN

Cijena:

Već od

215kn

Broj dana: 1
Tip putovanja: autobusom
Polazak: 02.12.2017.

GARANTIRANI POLASCI IZ BJELOVARA PO CIJENI 215 KN1.dan : ZAGREB – BUDIMPEŠTA - ZAGREB

 

Polazak autobusa u 03:15 sati sa parkirališta na Trgu hrvatskih branitelja ( parkiralište iza benzinske pumpe INA) u Bjelovaru, te u 05:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502 – 506. Vožnja kroz Mađarsku s kraćim odmorima na putu do Budimpešte. Po dolasku, odlazak na CITADELU koje se pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. Slijedi razgled grada autobusom: PARLAMENT, BAZILIKA SV. STJEPANA, ISTOČNI KOLODVOR, ZAPADNI KOLODVOR, SINAGOGA, OPERA, ANDRASY ULICA, DIPLOMATSKA ČETVRT, TRG HEROJA... Odlazak do Budima te nastavak razgleda: BUDIMSKI DVOR, MATIJINA CRKVA, RIBARSKA TVRĐAVA... Kraće slobodno vrijeme na Budimu za uživanje u veličanstvenom pogledu na Peštu. Poslijepodne je predviđeno za individualni program. Posjetite božićni sajam koji se održava na Vörösmarty trgu. Na sajmu nećete moći odoljeti domaćim slasticama niti proizvodima obrta inspiriranima narodnom tradicijom. Obiđite neke od brojnih trgovina u poznatoj trgovačkoj ulici Vaci ili se jednostavno prepustite slatkim užicima u poznatoj gradskoj slastičarnici Gerbaud. Povratak je predviđen u 19:00 sati s dolaskom na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.
Raspoloživi datumi
Datum polaska Datum povratka Cijena
02.12.2017. 02.12.2017. 215 kn
09.12.2017. 09.12.2017. 215 kn
16.12.2017. 16.12.2017. 215 kn

 

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
• prijevoz visokoturističkim autobusom 
• osiguranje od nezgode u autobusu
• turističkog pratitelja na cijelom putovanju
• troškove organizacije putovanja i PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:
• ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja a nisu navedeni pod cijena izleta uključuje
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne potrošnje
• osiguranje od otkaza puta i inozemno zdravstveno osiguranje

NAPOMENA: 
• za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica

KALKULACIJA CIJENE
Kalkulacija cijene napravljena je dana 20.10.2017. godine prema tečaju 7,50 kuna za 1 euro. Zadržavamo pravo korekcije cijene ukoliko dođe do povećanja cijena pružatelja usluga ili promijene tečaja za više od 5% u odnosu na cijene dostupne na dan izrade ponude, te u slučaju manjeg broja plativih osoba. Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu Organizator putovanja sklopio je sa GENERALI OSIGURANJEM  policu osiguranja od odgovornosti organizatora paket aranžmana br. P13-1022663069 i policu osiguranja jamčevine turističkih paket aranžmana br: P15-1020000328                                     
                                                                                                     
Ostali uvjeti prema Općim uvjetima putovanja MOLNAR TRAVEL d.o.o. 

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Mađarsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Važno: u vrijeme Adventa, zbog velikog broja posjetitelja u Budimpešti, promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu je ograničeno.

Dobro je znati: U Mađarskoj vrijedi nacionalna valuta mađarska forinta koja je i jedino sredstvo plaćanja, tako da za 1 kunu dobijete oko 35 forinti, malo pripazite na tečaj jer ima mnogo mjenjačnica koje uzimaju veću proviziju. Forinte je moguće  nabaviti i u našim bankama.

 Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

BUDIMPEŠTA : Uvijek zanimljiva kraljica Dunava grad je pun povijesti, kulture te spomenika i muzeja koji o svemu tome svjedoče. Povijesno gledano, zapravo se radi o 2 grada, Budimu i Pešti koji služebno 1873. postaje jednim jedinstvenim gradom. Danas je ovo jedan od najljepših i poviješću najbogatijih srednjoeuropskih gradova. Osim bogate povijesti koja se da istražiti kroz gomilu raznovrsnih muzeja i prekrasne arhitekture, spomen parkova i spomenika, Budimpešta je i suvremen, moderan grad s mnogobrojnom toplicama i diskotekama. Lančani most, Trg heroja, Parlament, Ribarska utvrda... to su samo neka od mjesta koja izazivaju strahopoštovanje i kod najzahtjevnijeg turista, a koje svakako ne smijete propustiti posjetiti.

Rezervacija putovanja

Sva polja su obavezna